Yoga

Corona-yoga

I och med läget med covid och att gravida numera räknas som riskgrupp så har jag inga gravidyogaklasser för tillfället. Men håll utkik efter onlineyoga.

Mammababyyoga har jag dock kört online och går att boka här.

Gravidyoga

I gravidyogan förbereder vi kropp och sinne för graviditet och att föda. Med specifika övningar stärker vi kroppen och hjälper den att hålla sig i form under denna tid av förändring. Vi får ökad kroppskännedom och närvaro vilket hjälper oss under både graviditet och förlossning. Kursen är förlossningsförberedande och tillsammans med en profylaxkurs med din stödperson ger det en bra grund inför den stundande födseln.

Gravidyogan ger möjligheten att komma i kontakt med oss själva och barnet i magen.

Denna gravidyoga har sitt ursprung hur hatayogan och kommer ge möjlighet till både avslappning och träning av medveten närvaro, bäckenbottenmedvetenhet samt mer fysisk och aktiv träning för den som önskar. Jag ger möjlighet att alltid känna in vad du själv behöver just för tillfället och anpassa efter det.

Inga förkunskaper krävs.

gravidyoga
gravidyoga i Uppsala hösten 2020

Mamma/baby-yoga

Mamma/baby-yogan erbjuder en stund tillsammans med ditt barn. Denna yogastund har fokus på mjuka och stärkande övningar som behövs efter att vi burit och fött barn. Vi övar styrka, rörlighet och medvetande och har mycket fokus på bäckenbotten, core och hållning.

Denna yoga är oerhört tillåtande. Här kan du komma och bara vara, helt utan krav på prestation, med ditt barn och du behöver inte bekymra dig om det är missnöjt, låter eller bara vill amma.

Inga förkunskaper krävs.

Ta gärna med en filt till bebisen att ligga på.

yoga tillsammans med din bebis
yoga med ditt barn

Plats och tid för yoga i Enköping

Mamma/baby-yogan hålls i Åsenstugan, Västra åsgatan 2 i centrala Enköping. Gott om parkering utanför och plats för barnvagnar.

Mamma/babyyoga

Plats och tid för yoga i Uppsala

Gravidyoga

Hör gärna av dig om intresse finns för yoga i annan stad. eva.grape.ersson@gmail.com

Privatyoga

Känner du att du skulle vilja ha en privat genomgång av gravidyoga eller yoga efter förlossningen? kontakta eva.grape.ersson@gmail.com medvindprofylax.se