Om oss

Vi är kursledare med lång och gedigen erfarenhet av födslar.

Vi drivs av vetskapen om att födslar spelar roll och att alla har rätt till en trygg och värdig förlossning.


Märta dricker kaffe

Märta

Jag heter Märta Cullhed Engblom och är barnmorska, doula och skribent. Jag har arbetat med förlossning och eftervård på Akademiska sjukhuset i Uppsala, BB Stockholm samt Södra BB. Innan jag blev barnmorska arbetade jag på barnsjukhuset i Uppsala.

Idag arbetar jag inom förlossningsvården och tar uppdrag som barnmorska/ doula, föreläser, bloggar och författar informationstexter och krönikor inom mitt ämnesområde. Som doula är jag diplomerad i metoden Föda utan rädsla.  Som barnmorska har jag ett särskilt intresse för suturering av förlossningsskador och obstetrisk akupunktur.

Mer om Märta och hennes arbete hittar du på Föda med Stöd.

bild på Eva

Eva

Jag heter Eva Grape Ersson, är i botten socionom med över 10 års erfarenhet som kurator och arbete på familjecentral. Jag är också Föda Utan Rädsla – instruktör och doula. Det senaste året har jag även utbildat mig i metoden Aktiv baby.

I mitt arbete har jag alltid brunnit för familjer i alla former. Att föda barn och att bli förälder är i allra högsta grad en psykosocial händelse och något vi bär med oss hela livet. Det är något vi behöver satsa på!

Mer om Eva och hennes arbete hittar du på Medvind profylax